BRUNSSI

Lauantai käynnistyy tarjoamallamme runsaalla ja monipuolisella brunssilla. Seisovasta brunssipöydästä löydät niin runsaat alkupalat, salaatit kuin paikallisten tuottajien kalaruoatkin. Lämpimänä tarjoillaan meheviä lihaleikkeitä, kuten lampaanfilettä ja naudan paahtopaistia. Herkutteluhetken kruunaa runsas jälkiruokapöytä, josta löytyy aina esimerkiksi täytekakkua.

Lauantaibrunssilla on mahdollista viettää myös esimerkiksi pienimuotoisia juhlia. Pöytävarauksella varmistat paikkasi koko seurueelle. Meillä on myös A-oikeudet.

Tervetuloa herkuttelemaan vaikka koko perheen tai kaveriporukan kanssa!

Brunssi: 11.00–15.00

Pöytävaraukset: 02-6411399 

 

Mikä brunssi?

 

”Brunssi on aamupäivällä syötävästä runsaan aamiaisen ja lounaan yhdistelmästä tai välimuodosta käytetty nimitys (engl. brunch = breakfast + lunch). Brunssi nautitaan myöhemmin kuin aamiainen, mutta aikaisemmin kuin lounas.

Brunssi aloitetaan yleensä kello 11–12, ja se voi kestää aina kello 15 asti. Brunssin juomiin kuuluvat tavallisesti kahvi ja tee, erilaiset mehut sekä erikoisuutena myös samppanja tai kuohuviini. Brunssissa ruoat ovat aseteltu noutopöytään, josta kukin valitsee mitä haluaa. Brunssi on peräisin Oxfordin yliopistokaupungista, mutta on tullut tunnetuimmaksi amerikkalaisena pyhäaamiaisena. Amerikkalaiseen brunssiin kuului alun perin munakokkelia, munakkaita, hyydytettyjä munia ja pekonia sekä aamiaismakkaroita. Brunssin luonteeseen kuuluu vapaamuotoisuus ja mutkattomuus, joten ruokapöydän ympärillä liikkuminen, vapaa seurustelu ja paikkojen vaihtaminen kuuluvat asiaan.”

 

Lähde Wikipedia